Zachęcamy do komentowania tekstów! Na zwycięzcę tytułu Komentatora Kwietnia czeka nagroda książkowa - powieść ''Książę Mgły" - Carlos Ruiz Zafon!
Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

NaNoWriMo - Miesiąc Pisania Powieści
Odświeżam temat: strona NaNoWriMo ruszyła, zapraszam do rejestrowania/logowania! 

Żeby odświeżyć temat:
NANOWRIMA ZA KILKA DNI, DRODZY FORUMOWICZE. MARSZ NA STRONĘ www.nanowrimo.org I REJESTROWAĆ I SIĘ I PISAĆ!
NANOWRIMA ZA KILKA DNI, DRODZY FORUMOWICZE. MARSZ NA STRONĘ www.nanowrimo.org I REJESTROWAĆ I SIĘ I PISAĆ!
NaNoWriMo
NaNoWriMo czyli skrót National Novel Writing Month to swego rodzaju pisarski challenge. Rejestrujesz się na stronie i przez cały listopad twoim zadaniem jest napisać... książkę, czyli 50 tysięcy słów
Będzie to już moje trzecie NaNo: za pierwszym razem mi się nie udało, ale rok temu napisałam ponad 50 tysięcy słów w miesiąc
strona: http://nanowrimo.org/
Zapraszam do rejestrowania się i brania udziału bo to naprawdę fajna sprawa!

Będzie to już moje trzecie NaNo: za pierwszym razem mi się nie udało, ale rok temu napisałam ponad 50 tysięcy słów w miesiąc

strona: http://nanowrimo.org/
Zapraszam do rejestrowania się i brania udziału bo to naprawdę fajna sprawa!

- whatsername
- Furia Pustyni
NaNoWriMo 2013
Zarejestrowałam się.
Tonący chwycił się brzytwy.
Tonący chwycił się brzytwy.
where does everybody go when they go?
NaNoWriMo 2013
Postanowiłam napisać coś własnego i długiego w te NaNo. 50k to dla mnie cel nieosiągalny, bo studia mi tego nie wybaczą, ale będę próbować! 

Hell hath no limits, nor is circumscrib'd in one self place; but where we are is hell,
And where hell is, there must we ever be.
NaNoWriMo 2013
Lira pisze:Postanowiłam napisać coś własnego i długiego w te NaNo. 50k to dla mnie cel nieosiągalny, bo studia mi tego nie wybaczą, ale będę próbować!
Jasne jasne Lira, nie gadaj tylko się zapisuj

NaNoWriMo 2013
Giwi, niestety jeżeli o stopień zalatania chodzi, to większość studentów ze mną przegrywa. :> Ale będę próbować, zaraz dodam powieść do profilu. 
W., podziel się nickiem, to Cię dorwę i dodam.

W., podziel się nickiem, to Cię dorwę i dodam.

Hell hath no limits, nor is circumscrib'd in one self place; but where we are is hell,
NaNoWriMo 2013
Właśnie W., podziel się! 
Jak dobiję dzisiaj do dziesięciu tysięcy to będę niezwykle radosna i do przodu o bardzo bardzo dużo słów!

Jak dobiję dzisiaj do dziesięciu tysięcy to będę niezwykle radosna i do przodu o bardzo bardzo dużo słów!

NaNoWriMo 2013
Ożywiam temat w związku z nadchodzącym nowym NaNo. Akurat teraz jest chyba idealny moment na planowanie fabuły, research i tworzenie bohaterów. Ktoś się w tym roku podejmuje [s]ze mną[/s]?
Ja zaczynam z nowym kontem, nowym pomysłem i przekonaniem, że TYM RAZEM w końcu mi się uda dobrnąć do 50k. Może normalne życie aż tak mi nie przeszkodzi.