SCENY I, II, III, IV
OSOBY
Agnes - 38 lat, panna, od półtora roku samotna; bon vivant
Paul - 43 lata, kawaler, od dwóch lat samotny; domator
Rzecz się dzieje w przestrzeni wirtualnej - kilkudniowa wymiana maili oraz myśli pomiędzy wymienionymi wyżej osobami.
Dzień pierwszy
Paul
Hej! Popiszemy na czacie? Chętnie się zbliżę do Ciebie...choć wciąż mam tylko ręcznik
Agnes
Już się loguję.
Dzień drugi
Paul
Dzień dobry,
wyspana Pani?
Agnes
Dzień dobry!
Dziękuję, jestem wyspana. A Ty? Wyspany i gotowy do działania? A może lekko rozmarzony?
Paul
Ja tez jestem wyspany i całkiem gotowy do działania, a momentami lekko rozmarzony
Agnes
Dziś bardzo szybko mija mi czas. Do tego wspominam sobie naszą wczorajszą, niezwykle pobudzającą rozmowę i uśmiecham się pod nosem. Ująłeś mnie wczoraj - poza namiętnością - że jesteś prawdziwy, szczery i piszesz prawdę. Doceniam! Jakie myśli kłębią się dziś w Twojej głowie?
Paul
Tak, jestem szczery, tak juz mam ja dziś byłem trochę zapracowany, ale teraz juz jest lepiej i mam mniej pracy. A myśli kłębią się różnorodne...zwłaszcza jak przypominam sobie nasza wieczorną rozmowę
Agnes
Kończę pić kakao. Pogoda za oknem zachęciła mnie do spożycia "czegoś na gorąco". Teraz powinnam mieć więcej energii do kolejnych zadań.
Wieści z telewizji nie za różowe, stosownie chyba do aury.
Jak Ci szło w pracy?
Paul
No tak, pogoda faktycznie - bardzo ponura i już ciemno się robi...
W pracy znośnie. Ja mam herbatę i sobie popijam
Agnes
A juŻ myślałam, że będę mieć spokój z pracą na dziś, aż zadzwonił telefon i ktoś jest w rozpaczliwej potrzebie, jak i sytuacji. Idę ratować człowieka
Smacznej herbatki. A co masz do herbatki?
Paul
Nic nie miałem. Musze sobie kupić ciastka:) Całą noc będziesz ratować człowieka?:)
Agnes
Ratowanie skończone. Wezbrały emocje niczym bałwany na wodzie obserwowane na Judahu skale... Teraz pora na odpoczynek. Czy mam Cię jakoś ratować? Czy jest coś, co Cię męczy?
Nie masz żadnych ciasteczek? Jak to możliwe? A upiec jakieś ciasteczko nie możesz?
Paul
Lepiej bym nic nie piekl, ale kupić zawsze coś bym mógł
Odpoczywam już i myślę, kiedy wannę odwiedzić A Ty, co robisz?
Agnes
Lubisz ciasteczka? A propos tego, co robię - szykuję sobie torebkę i ubrania, bo jutro muszę wcześniej wstać.
Paul
Lubię ogólnie słodycze i wszystko co słodkie A to duża torebka z bogatym wyposażeniem?:)
To dzisiaj nie będę Cię tak długo trzymał
Mawiają, że prawdziwi mężczyźni lubią słodycze
Torebka duża, ale nie największa jaką posiadam. Wyposażenie będzie dość bogate Chociaż w takiej chwili jak ta, gdy piszę o zawartości torebki, przychodzą mi na myśl słowa, które kiedyś usłyszałam od przedstawiciela Twojej płci - jak jest portfel i telefon, to znaczy, że ma się wszystko i można wyjść z domu
A Ty, o której musisz jutro wstać? Czy to w ogóle nie ma znaczenia, o której wstaniesz?
Paul
No ja bardzo lubię słodycze
Jutro muszę wstać tak po 8, więc nie jest to bardzo wcześnie. A Ty, o której wstajesz?
Agnes
Jutro powinnam wstać po godz. 7, a że przez ostatnie dni wstawałam później, to organizm lekko przyzwyczaił się do luksusu
Mam pytanie z dziedziny informatyki, z której pisałeś, że jesteś dobry. Chodzi o Worda. Mógłbyś mi w tym pomóc?
Paul
No tak, i zapewne późno się kładłaś... co robiłaś po nocy?:)
Nie bardzo znam siĘ na Wordzie. Nie pomogę.
Agnes
Ostatnie noce spędzałam tak ciekawie, że aż mi się znowu zrobiło gorąco.
Leżę już w łóżku.
Paul
Ja juz prawie leżę
Tak? To zupełnie jak ja i też mi się gorąco zrobiło, jak sobie przypomniałem Dobrze, że wciąż mam tylko ręcznik
Agnes
Wychodzi na to, że znaleźliśmy wspólny język, jakkolwiek to brzmi
Płaszczyzny i pozycje też się pokryły. Mmm...tylko ręcznik...
Paul
Podobnie myślę - wspólny język i pokrycia w rożnych pozycjach brzmią bardzo intrygująco:) A co Ty masz?
Agnes
Co mam? Hmm... satynową, czarną, delikatną koszulkę z koronką wokół piersi. Długość - bardzo krótka. Sięga ciut poniżej linii pachwin.
Paul
Mmm ... dokładnie tak jak lubię, ale - jeśli dobrze domniemywam - pupa jest częściowo widoczna, nawet jeśli sie nie pochylasz
Agnes
Tak, pupa jest widoczna
Paul
Zaraz będę na czacie. Wejdź też, pogadamy. Mój nick - MężczyznaMarzeń.
Agnes
Ok, ja teraz weszłam. Nick taki jak wczoraj - Królowa Żonkili.
Dzień trzeci
Agnes
Cześć Piotrze!
Przesyłam coś słodkiego, mojej dzisiejszej produkcji, w sam raz do popołudniowej herbatki Ciasto sernik-puch! Jak samopoczucie?
Paul
Ooo, dziękuję. Wygląda niezmiernie apetycznie Od razu polepszyło mi się samopoczucie
A jak Twoje? Już się z pracą uporałaś?
Agnes
Teraz skończyłam pracować. Czas na odpoczynek.
Paul
I jak wygląda Twój odpoczynek?
Agnes
Idę pod prysznic - tak wygląda start mojego wypoczynku A Ty, co robisz gwoli restartu po całym tygodniu?
Paul
Ja jeszcze muszę ogarnąć kuchnię, ale też już myślę o kąpieli
A po prysznicu jakieś plany?
Agnes
Co Ty wyrabiałeś w kuchni? Gotowałeś coś? Wiem, że nie pieczesz ciast Kuchnia błyszczy?
Wsadziłam pranie do pralki. Potem trzeba będzie je powiesić zanim się położę. A teraz usiadłam z czasopismem.
Paul
Raczej odgrzewałem coś i musiałem trochę pozmywać
Czasopismo? Co czytasz?
Agnes
Przeglądam miesięcznik dla pań.
A już myślałam, że w kuchni jesteś istnym Amaro
Paul
Świetnie. Będziesz na bieżąco
Zaraz wracam. Jeszcze się ogolę
Agnes
Już ogolony i gładki?
Paul
Oczywiście. Pachnący ...cały
Agnes
Kuchnia błyszczy, Ty lśnisz - marzenie kobiety!
Paul
A Ty z pewnością w koszulce z dużym dekoltem i pysznym ... ciastem:) Tylko brać się do smakowania
Agnes
Ciasto włożyłam do lodówki, ale gdybyś chciał się poczęstować, to oczywiście wyjmiemy je i możesz kroić, ile chcesz. Co do smakowania mnie, hmm ... przeciwnie do sernika, jestem cieplutka, ale równie słodka
Paul
Mmm ... a jak długą masz koszulkę? Trudno by było pupę dojrzeć?:)
Agnes
Dziś koszulka z koronkowymi szelkami, kolor - pudrowy róż. Oczywiście ma dekolt A Ty, w ręczniku?
Paul
Ja dziś w spodenkach. Widać Twoją pupę?
Agnes
Powiedzmy, że upadło mi coś na podłogę. Schylam się, a Ty masz widoki na to, co odkryła haleczka. Dalszy scenariusz zależny jest od tego, jak długo mam poszukiwać zgubionego przedmiotu;)
Paul
No wiesz, czasem upadnie coś i potoczy się np. pod kanapę. Wtedy zwykłe schylenie nie rozwiązuje problemu
Agnes
Co byś wówczas doradził?
Paul
Najlepiej uklęknąć, schylić głowę i próbować dotrzeć do szukanego przedmiotu. Ja oczywiście też mogę pomóc, ale chyba w takim wypadku koszulka by wiele odsłoniła?
Agnes
Myślę, że Twoja pomoc byłaby nieoceniona A ile dostarczyłaby radości!
Paul
Mogłabyś spokojnie szukać, a ja bym spokojnie ...Ci pomagał
Agnes
Zaangażowałbyś w tę pomoc wszystkie swoje członki? Byłbyś zorientowany na obopólny sukces, którym skończyłoby się poszukiwanie w pobliżu kanapy?
Paul
Na pewno wszystkie członki zostałyby użyte i z pewnością byś to poczuła. Mam nadzieję, że razem byśmy odnieśli sukces - obok, na czy w pobliżu kanapy:)
Agnes
Obiecujesz?:)
Czy dziś Twój apetyt na miłość jest równie wielki jak wczoraj?
Paul
Tak, pomimo że w spodenkach A jak Twój apetyt?:)
Agnes
Jest, ale jestem też dziś senna. Poszukiwania - jakże intensywne - pozbawiły mnie resztek sił
Paul, oczka mi się kleją...
Paul
No dobrze, pamiętam, że wcześnie rano dziś wstałaś. To dobranoc.
A jak jutro coś upuścisz, zaraz mi daj znać ...przed podniesieniem
Agnes
Jak Tobie się coś podniesie, też daj mi znać. Buziaki na dobranoc.
Dzień czwarty
Paul
Dzień dobry,
prawie południe. Nie wierzę, że ani razu się jeszcze nie schyliłaś
Agnes
Dzień dobry!
Schyliłam się, owszem, co najmniej kilkanaście razy, bo sprzątanie domu to czasem istna gimnastyka oparta na ruchu naturalnym A u Ciebie już czyściutko w domu? Poschylałeś się trochę?
Paul
Tak, u mnie w miarę porządek i czysto. Faktycznie, ja też się schylałem
Agnes
Jak to w miarę czysto? Czy Twoje mieszkanie zdałoby test białej rękawiczki? Skoro już posprzątałeś, to teraz kolej na ...?
Paul
Może zdałoby test białej rękawiczki z jednym palcem
Teraz mały relaks. A Ty, co teraz robisz? Ubrana już?
Agnes
Tak, sprawdzanie palcem tu i ówdzie jest kluczowe. Szybko to sprawdzanie palcem można zamienić na badanie czymś większym i dłuższym. Mmm...
Czy jestem ubrana? Zaskoczę Cię, że jestem ubrana, ale nie jakoś tak szczelnie ... łatwo sięgnąć wzrokiem tu i położyć rękę tam ...
Paul
Ależ nie jestem zaskoczony Nie oczekiwałem, że nago chodzisz
Mogłabyś przypadkowo w koszulce jeszcze być
Co masz na sobie?
Agnes
Koszulki w praniu. Teraz mam na sobie czerwoną, krótką sukienkę z suwakiem z przodu. Sukienka ma dekolt, który można pogłębić suwakiem. Zresztą, suwak daje i dalsze możliwości A Ty, w czym paradujesz od rana?
Paul
No tak, wszelkie suwaki są bardzo praktyczne - można je szybko rozsunąć. Czy sukienka ma suwak z przodu od samej góry do samego dołu?
Ja mam zwykłe spodnie i koszule kraciastą z długimi rękawami; zapięty nawet jestem
Agnes
Tak, suwak jest z przodu, ma złoty kolor i szybko się rozsuwa. Sięga do miejsca poniżej pępka. Widzę, a raczej czytam, że Koledze jest zimno Może pora na ciepłą zupkę? A potem na ciepłe drugie danie, by następnie przejść do deseru. I tu proponuję ... przytulenie ciepłymi piersiami.
Paul
Tak, myślę, że to dobry pomysł, by teraz zjeść coś ciepłego. To mnie rozgrzeje, a deser... mmm ... to nie wiem czy nie będę musiał czegoś zrzucić
A Pani gorąco?:) W samej sukience?:)
Agnes
Smacznego obiadku!
Deserek wymaga zrzucenia kraciastej koszuli. Czy wolisz zachować koszulę i nie skorzystać z deseru?
Jestem w samej sukience. A co miałabym jeszcze na siebie zakładać?
Ciepło mam w domu, więc nie ma potrzeby, by się grubo ubierać Zresztą, jest mi w niektórych miejscach zdecydowanie cieplej niż w innych ... musiałbyś sprawdzić, np. palcem, jak tam jest cieplutko
Paul
Hmm ... no ale mogłabyś mieć coś pod sukienką Tak bywa:)
Na deser mam wielką ochotę i oczywiście smakowałbym go bez koszuli, ale i Ty byś chyba nie potrzebowała sukienki?:)
Agnes
Pod sukienką jest stanik i majteczki Zgadza się, nie potrzebowałabym sukienki i całej reszty, by zaserwować deser.
Paul
Ja już nabrałem ochoty na deser i nawet rozpiąłem koszulę:) A jaki masz stanik i majteczki?
Agnes
Bieliznę mam czerwoną. Stanik jest koronkowy, miękki, prześwitujący. Sterczą z niego sutki. Majteczki mają koronkowe wstawki, są mocno wykrojone z tyłu i na biodrach. Myślę, że byłbyś zadowolony ...
On chyba też zareagowałby entuzjastycznie ...
Paul
Ooo, lubię taki stanik i takie majteczki. Już nawet czuję, że on reaguje bardzo pozytywnie ...
Może na czat wejdziemy, bym szybciej mógł opisać moje reakcje?
Agnes
Hmm, teraz ucieram jajka z cukrem. Za trochę ponad godzinę będzie keks.
Paul
Daj znać, jak skończysz.
Agnes
Na czym stanęła rozmowa? Pamiętam, że wspominałeś o rozpięciu koszuli. Było chyba też coś na temat moich sterczących sutków i budzącego się ze snu członka. I jak on ma się teraz? Czy jest gotowy, by wejść między moje dwie piersi, ocierać się o nie, by potem ...
Paul
Na razie stanęła jedynie rozmowa:) Jeszcze nie jest gotowy, ale jak pojawią się obie piersi ze sterczącymi sutkami to myślę, że szybko powstanie. Chyba, ze trzeba sutki possać najpierw?
Agnes
Pewnie, że trzeba oba sutki, namiętnie i z zaangażowaniem possać. Trzeba też pomasować piersi. A i potem będzie jeszcze inna potrzeba. Myszka będzie zazdrosna Tymczasem dobieram się ręką do Twojego penisa, przesuwam po nim palcami, zataczam kółka na jego czubku ...
Paul
Mmm, szybko reaguje. A ja dotykam językiem sutków, biorę do buzi i ssę, raz jeden, raz drugi. Będę ssał tak długo aż będą bardzo naprężone ...
A coś z ubrania jeszcze zostało?
Agnes
Rozsunięty suwak odsłania dwie nagie, okrągłe piersi które przytuliły się do siebie wzajemnie.
Paul
To ze smakiem i zachłannością ssę obie piersi ... a mój juz całkiem twardy ...
Agnes
Gotowy, by wejść i przedzierać się głębiej i głębiej?
Paul
A to zależy, czy ona jest bardzo mokra, bo on już bardzo twardy sterczy ...
Agnes
Rozchylam nogi. Zapraszam Twoje usta, język i palce ...
Paul
Mmm, ale rozłóż bardzo szeroko uda. Chcę, by cala była dostępna ... .pupa też. A ja zbliżam usta i język ...
Agnes
Zanurz się we mnie ...
Liż, ssij, głaszcz, całuj, wkładaj język do dziurki, potem palce. Krąż palcami wewnątrz, rozpal mnie tak, bym aż cała drżała i piszczała z rozkoszy, czekając aż we mnie wejdziesz i porządnie ... wymasujesz
Paul
Najpierw oblizuję językiem na zewnątrz, dokładnie zlizuję całą wilgoć ... lekko zaczepiając koniuszkiem języka o pupę. Wsuwam paluszek głęboko i ruszam nim powoli, ale rytmicznie. Czekam aż już nie będziesz mogła wytrzymać bez mojego twardego kutaska głęboko w środku.
Agnes
Cudownie. Czekam na niego, chcę poczuć go w sobie. Niech wchodzi i pieści moją myszkę od środka. Daj mi na nim usiąść ... Weź w dłonie i do buzi moje piersi.
Paul
Ooo, taaak .... tak teraz sterczy i czeka, abyś usiadła na nim i go mocno ujeżdżała, a ja będę pieścił i lizał Twoje piersi ...
Po godzinie przerwy...
Agnes
Musiałam zejść na ziemię. Rzeczywistość domaga się ode mnie innej uwagi.
Paul
Rozumiem, tak czasem bywa. Zajęta będziesz dziś do końca dnia?
Agnes
Nie, nie będę zajęta do końca dnia. Jednak to zejście na ziemię i zmiana perspektywy muszą w miarę szybko zastąpić to, co wirtualne. Poprzez nasze rozmowy uświadomiłam sobie, że pora rozejrzeć się za kimś, z kim poskładam w jedną całość unoszenie się nad ziemią z tym, co bardzo realne i dotykalne.
Paul
OK.
Koniec.
Ciąg dalszy nie nastąpi.