Programy rozrywkowe
Re: Programy rozrywkowe
Może nasze Top Model nie dorównuje amerykańskiej edycji, ale widać było, że program rozwija się, a sam poziom drugiej edycji nieporównywalnie prześcignął pierwszą. Szkoda by było, gdyby znikł z anteny.
Po prostu robię za zły charakter.
Programy rozrywkowe
Odświeżam temat.
Na wiosnę ruszyło X-factor, The voice of Poland i w środę Top Model. Jakieś wrażenia? Ktoś może ogląda?
Na wiosnę ruszyło X-factor, The voice of Poland i w środę Top Model. Jakieś wrażenia? Ktoś może ogląda?
Programy rozrywkowe
W środę Tap Madl?! O bój boru, muszę znowu zaprzyjaźnić się z vod! 
Oglądałam kawałek pierwszego odcinka x-factora (kawałek, bo tato jak zwykle był master of pilot, a jak on skacze z kanału na kanał, to ogląda pięć rzeczy na raz... heh) i w sumie zwróciłam uwagę tylko na jedno małżeństwo... Ryżych? Hyżych? Bardzo mi się podobali.

Oglądałam kawałek pierwszego odcinka x-factora (kawałek, bo tato jak zwykle był master of pilot, a jak on skacze z kanału na kanał, to ogląda pięć rzeczy na raz... heh) i w sumie zwróciłam uwagę tylko na jedno małżeństwo... Ryżych? Hyżych? Bardzo mi się podobali.
Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●
Piórko
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●

- whatsername
- Furia Pustyni
Programy rozrywkowe
Absolutnie nie oglądam takowych programów, ponieważ nie mam na nie czasu; osobiście uważam, iż nie służą one niczemu i nikomu, nie licząc jury; wykonawców, którzy zrobili jako taką karierę po wygraniu/dojściu do finału można policzyć prawie na palcach jednej ręki.
Także informacje na ten temat czerpię tylko i wyłącznie z Pudelka. 

where does everybody go when they go?
Programy rozrywkowe
Finał The voice of Poland za nami. Ktoś oglądał? Jak wrażenia? 

Programy rozrywkowe
Nie wiedziałam, że Top Model działa od 2010. Nie zwróciłam na to uwagi, ale ostatnio i przedostatnio, gdy trafiłam przypadkiem na jakiś odcinek, to rzuciłam okiem.
The voice of poland oglądam pierwszy raz w tym roku.
The voice of poland oglądam pierwszy raz w tym roku.