Judyta Estera
Tatuś-ateista usiadł z Biblią i wybrał dwie królowe.
I tak o.
Zachęcamy do komentowania tekstów! Na zwycięzcę tytułu Komentatora Kwietnia czeka nagroda książkowa - powieść ''Książę Mgły" - Carlos Ruiz Zafon!
Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

Nasze imiona
Nasze imiona
Wyobraźnia to takie drzwi w rzeczywistości, pozwalające bawić się dobrze nawet podczas robienia kardio.
- Tjereszkowa
- zaklęty miecz
Nasze imiona
Ross_Rabiaka pisze:To jakiś kod enigmy?Poproszę otwartym tekstem
Ależ to otwarty tekst, zapisany jedynie z pomocą pana Samuela, wybitnego portrecisty, rzeźbiarza i wynalazcy...

-
- gladius tytanów
Nasze imiona
Tjereszkowa pisze:Ross_Rabiaka pisze:To jakiś kod enigmy?Poproszę otwartym tekstem
Ależ to otwarty tekst, zapisany jedynie z pomocą pana Samuela, wybitnego portrecisty, rzeźbiarza i wynalazcy...
Nie znam człowieka. Niemniej jednak domyślam się, że chodzi o Ewę

Matt C.
- Tjereszkowa
- zaklęty miecz
Nasze imiona
Zgadza się
.
Zgadłeś, czy dokopałeś się do Samuela?

Zgadłeś, czy dokopałeś się do Samuela?
-
- gladius tytanów
Nasze imiona
Przyznam się bez bicia - domyśliłem się po układzie znaków, pierwszy i ostatni oraz dwa środkowe są takie same 

Matt C.
- Tjereszkowa
- zaklęty miecz
Nasze imiona
Tak to wymyślił pan Samuel Morse... Kiedyś znałam cały alfabet, dziś już tylko podpisać się potrafię, no jeszcze "s.o.s." pamiętam 

-
- gladius tytanów
Nasze imiona
Tjereszkowa pisze:Tak to wymyślił pan Samuel Morse... Kiedyś znałam cały alfabet, dziś już tylko podpisać się potrafię, no jeszcze "s.o.s." pamiętam
Nie znam tego alfabetu. Cóż braki w niepójściu do woja wychodzą

Matt C.