Wyjście
Przydatne definicje
drabble: krótka forma literacka licząca dokładnie sto słów
miniatura literacka (short story): krótki utwór składający się z mniej niż 7 500 znaków
opowiadanie – krótki utwór epicki o prostej akcji, niewielkich rozmiarach, najczęściej jednowątkowej fabule, pisany prozą
Teksty dłuższe (fragmenty powieści, długie opowiadania) należy publikować w dziale "Opowiadania i fragmenty powieści".
Nazwa tematu powinna składać się z tytułu tekstu. W przypadku publikowania fanfiction, należy podać źródło w nawiasie kwadratowym, przykładowo: "[Harry Potter] Tytuł opowiadania".
Każdy tekst należy odpowiednio otagować. Tagi wybieramy z pola pod tytułem tematu.
Wyjście
Jean - Paul Sartre
Tagi:
Wyjście
gdzie jesteś przede mną w dzienniki
Chyba powinno być "dzienniku" zamiast "dzienniki".
Wszyscy wyszli do szatni zmienić buty, a przynajmniej Ci, którzy przebierali buty tam poszli, zawsze zaliczałam się do grupy stosującej się do obowiązkowego przecierania butów.
"Ci" powinno być małą literą.
Ponadto podejrzewam, że w którymś miejscu pomylono przebieranie z przecieraniem; ale nie wiem, o co powinno chodzić: o przebieranie czy o przecieranie.
Nie analizuję interpunkcji, bo może być, że niektóre nieprawidłowości były zamierzone.