Dwa tygodnie na poprawienie powieści, a potem dzień na wysłanie jej do kolejnych wydawnictw.
Trzymajcie kciuki, proszę:D
Daję sobie dwa tygodnie!
Daję sobie dwa tygodnie!
Cel bardzo zacny, oczywiście, że trzymam kciuki 
Można spytać, jaki gatunek powieści?

Można spytać, jaki gatunek powieści?
Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●
Piórko
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●

-
- scyzoryk
Daję sobie dwa tygodnie!
To kryminał:) Jedno z wydawnictw, do których posłałam tę powieść (póki co 12) zastanwaia się, więc nie jest źle, ale postanowiłam pomóc losowi, poprawić i posłać tę powieść do reszty wydawnictw.
Dziękuję za wsparcie:)
Dziękuję za wsparcie:)
Daję sobie dwa tygodnie!
Jak najbardziej życzę powodzenia! I w poprawianiu, i w kontaktach z wydawnictwami, tym bardziej, że uwielbiam czytywać kryminały
.

[center]She's my carer. She cares so I don't have to.[/center]
[center]
[/center]
[center]

Daję sobie dwa tygodnie!
Powodzenia!
Daj znać, jak ci idzie

Daj znać, jak ci idzie

-
- scyzoryk
Daję sobie dwa tygodnie!
Kochani,
Przepraszam,że reaguję z takim opóźnieniem. Zupełnie mnie wcięło przez to poprawianie, a i codzienne obowiązki nie dawały chwili wytchnienia. Mam zakwasy w prawym nadgarstku, od myszy;D Ale najważniejsza wiadomość to,że skończyłam!
Dzisiaj 9.04.2014 o 16.33. Jeszcze raz musze przeczytac całość, bo sam początek nie do końca mi się podoba, ale już z górki.
Dziękuję za wsparcie… Ogromnie Wam dziękuję za wsparcie i dam znać, jak już skończę to ostatnie czytanie.
Pozdrawiam.
Kasia
Przepraszam,że reaguję z takim opóźnieniem. Zupełnie mnie wcięło przez to poprawianie, a i codzienne obowiązki nie dawały chwili wytchnienia. Mam zakwasy w prawym nadgarstku, od myszy;D Ale najważniejsza wiadomość to,że skończyłam!
Dzisiaj 9.04.2014 o 16.33. Jeszcze raz musze przeczytac całość, bo sam początek nie do końca mi się podoba, ale już z górki.
Dziękuję za wsparcie… Ogromnie Wam dziękuję za wsparcie i dam znać, jak już skończę to ostatnie czytanie.
Pozdrawiam.
Kasia