Ktokolwiek podejmie temat przyrodniczy, zawsze spotka się z podejrzliwością wydawcy. Taka to już nasza kreacjonistyczna mentalność.
Konkurs na drabble Tęsknota za latem - zapraszamy do oddania głosów na najlepszy tekst! Trwa dogrywka
Nasze sukcesy w sieci (czasopisma literackie, ebooki)
Nasze sukcesy w sieci (również ebookowe)
- KatarzynaT
- lekki sztylet
- Zobacz teksty użytkownika:
http://www.damy-rade.org/component/search/katarzyna%2Btaras.html?ordering=&searchphrase=all
- Depakiniarz
- lekki sztylet
Muszę się pochwalić, bo mój ebook będzie miał premierę 11.01.2019
Oddałem książkę do profesjonalnego korektora, który wygładził i podszlifował to, co było do wygładzenia i podszlifowania. Mało tego - książka spodobała się na tyle, że będzie także i film
Depakiniarz pisze:Witam po długiej przerwie.Muszę się pochwalić, bo mój ebook będzie miał premierę 11.01.2019
Oddałem książkę do profesjonalnego korektora, który wygładził i podszlifował to, co było do wygładzenia i podszlifowania. Mało tego - książka spodobała się na tyle, że będzie także i film
Gratulacje!

pisarze.pl - Ewa Kłobuch (wiersze)
Toya pisze:Nie wiem czy to jakiś sukces... I nie umiem zalinkować![]()
Pewnie, że sukces.

Toya pisze:Nie wiem czy to jakiś sukces... I nie umiem zalinkować![]()
Toya, gratulacje! Zasłużyłaś! Umiesz pisać wiersze, to myślę wie każdy, kto Cię czyta.

Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz
Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
- Depakiniarz
- lekki sztylet
książka odnosi sukcesy. 2 Miejsce top 100 w Empiku w dziale psychologia i do tego jeszcze zostałem poproszony o napisanie scenariusza na jej podstawie

- Kasia Koziorowska
- lekki sztylet
Moja debiutancka powieść