Agencja literacka zaprasza do współpracy debiutujących autorów:
- powieści obyczajowych, thrillerów i kryminałów
- literatury faktu (reportaż, historia, biografie)
- powieści biograficznych.
Prosimy o nadsyłanie maszynopisów do 30 września 2014 roku, joanna@hirondelles.com.pl
Informujemy, czy tekst nadaje się do wprowadzenia do obiegu wydawniczego, do 10 dni od otrzymania wiadomości z plikiem. W przypadku przyjęcia tekstu do pośrednictwa:
- sugerujemy, jak dostosować tekst do wymogów rynkowych
- rekomendujemy książkę polskim wydawnictwom, doprowadzając do sprzedaży licencji.
Zapraszamy!
www.facebook.com/agencehirondelles
www.facebook.com/events/1445839285667995/
Jaskółki szukają pisarzy
Jaskółki szukają pisarzy
To nie jest konkurs literacki, a więc dział nieodpowiedni. Przenoszę.
Poza tym... ciężko jest oceniać po okładce, ale jednak wydawnictwo/agencja poszukująca autorów, a posiadająca swoją oficjalną na darmowej domenie .wordpress mimo wszystko nie prezentuje się obiecująco na pierwszy rzut oka, zwłaszcza, że zbyt wiele informacji nie można tam znaleźć
Poza tym... ciężko jest oceniać po okładce, ale jednak wydawnictwo/agencja poszukująca autorów, a posiadająca swoją oficjalną na darmowej domenie .wordpress mimo wszystko nie prezentuje się obiecująco na pierwszy rzut oka, zwłaszcza, że zbyt wiele informacji nie można tam znaleźć

Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●
Piórko
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●

Jaskółki szukają pisarzy
Nawet głupi nagłówek (header, jako to "tło") na fejsiku wygląda co najmniej źle. Dla mnie to kpina jakaś.
Moje zdanie jest nic nie warte, bo i tak nic nie wydam, ale z pewnością nie udałbym się do pikselowatego Hirondelles. ; )
Ptoki też chyba kradzione z internetów.
Moje zdanie jest nic nie warte, bo i tak nic nie wydam, ale z pewnością nie udałbym się do pikselowatego Hirondelles. ; )
Ptoki też chyba kradzione z internetów.