Spuszczę na to zasłonę milczenia...
Zachęcamy do komentowania tekstów! Na zwycięzcę tytułu Komentatora Kwietnia czeka nagroda książkowa - powieść ''Książę Mgły" - Carlos Ruiz Zafon!
Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

Proza marca: Złodziej wspomnień - prolog | Poezja marca: cztery pory odpustów
Zapraszamy do udziału w zabawie komentatorskiej „Piórko”! Rozruszajmy forum na wiosnę!

Korona Królów
Korona Królów
Spuszczę na to zasłonę milczenia...
Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●
Piórko
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●

Korona Królów
Powiem tak: jak się nie ma budżetu na film kostiumowy, to się go nie produkuje. A szkoda, bo sam temat jest na tyle ciekawy, że można by naprawdę zrobić dobry serial.
Najbardziej mnie zażenował martwy Władysław, któremu poruszała się klatka piersiowa xD
Najbardziej mnie zażenował martwy Władysław, któremu poruszała się klatka piersiowa xD
"Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei - może to jedyne, co mu pozostało."
- Anna Nazabi
- świetlista lanca mrozu
Korona Królów
Dobre z tą klatką piersiową. Ja nie oglądałam jeszcze. Nie mam czasu. Może obejrzę, chociaż nie jest mi wesoło jak muszę granić coś, co z założenia miało być pozytywne. Ale może mi się spodoba. Lubię dramy koreańskie, a one nie są wysokich lotów.
Korona Królów
Aż trudno mi uwierzyć, że coś takiego mogło się pojawić w jakimkolwiek serialu

Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Piórko