Ad. Anna Nazabi.
Dziękuję Anno za miłe słowo.
Będzie dobrze
Będzie dobrze
Również się ubawiłam. Zgrabny, zabawny short. Pecie i eurowizja najlepsze 

Jeśli nie wiesz, co masz dalej zrobić, to zrób sobie kawę.
-
- Księżycowe Ostrze
Będzie dobrze
Jak to brak puenty? Po prostu zostaniemy zjedzeni. Dural preferujesz pieczyste, czy w buraczkach? Ja mogę wystąpić pod postacią zupki... tylko pieprzu proszę nie skąpić.DuralT pisze:jedyną rzeczą, która mnie uderzyła, to brak wyraźnej puenty.
Dobrze się bawiłem Gorgiaszu.
Będzie dobrze
Po prostu zostaniemy zjedzeni.
No właśnie. Dosłownie, względnie metaforycznie (w realu na przykład).
Ciszę się z pozytywniej opinii.

Będzie dobrze
Interesujący tekst, Gorgiaszu. Gratuluję tytułu Autor Lata 2018. Pozdrawiam Cię!
Będzie dobrze
Kawka pisze:Interesujący tekst, Gorgiaszu. Gratuluję tytułu Autor Lata 2018. Pozdrawiam Cię!
Dziękuję. Cieszę się, że tekst wzbudził zainteresowanie.
Będzie dobrze
Niezłe. Dowcipne i z polotem, choć jeśli zakończenie ma być aluzją do niejakiej Conchity Kiełbasy, to satyra wydaje mi się nieco spóźniona.
Chwilami zalatywało mi trochę "Dziennikami Gwiazdowymi" Lema i "Wykładem profesora Mmaa". Mam pewną słabość do analiz ludzkiej natury z perspektywy obcego gatunku, czy to ziemskiego czy pozaziemskiego, zwłaszcza gdy są one humorystyczne.
Chwilami zalatywało mi trochę "Dziennikami Gwiazdowymi" Lema i "Wykładem profesora Mmaa". Mam pewną słabość do analiz ludzkiej natury z perspektywy obcego gatunku, czy to ziemskiego czy pozaziemskiego, zwłaszcza gdy są one humorystyczne.
Będzie dobrze
Chwilami zalatywało mi trochę "Dziennikami Gwiazdowymi" Lema
To możliwe. Bardzo cenię Lema i kilkakrotnie czytałem "Dzienniki Gwiazdowe".
Dzięki za wizytę.