Seriale, seriale!
Seriale, seriale!
Wczoraj skończyłam ogłądać Broadchurch i owszem - bardzo fajne 

Jeśli nie wiesz, co masz dalej zrobić, to zrób sobie kawę.
Seriale, seriale!
Karen pisze:Wczoraj skończyłam ogłądać Broadchurch i owszem - bardzo fajne
Cieszę się w takim razie

Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●
Piórko
Skróty: Jak poprawnie zapisywać dialogi ● Myślnik, półpauza i dywiz (łącznik) – jak je poprawnie stosować ● Jak wstawić wcięcia akapitowe ●

Seriale, seriale!
A co jeszcze polecasz, Cam? 

Seriale, seriale!
O kurcze, z tego typu seriali oglądałam sporo
Z lepszych i dostępnych na netflixie - Luther (koniecznie!), Line of Duty jest świetne, The Bridge też (słynny skandi kryminał), Hinterland i Wallander dobre.
Spoza Netflixa gorrrąco polecam Forbrydelsen i The Killing - The Killing to amerykańska wersja Forbrydelsen, więc fabuła bardzo podobna, ale oba są genialne.

Spoza Netflixa gorrrąco polecam Forbrydelsen i The Killing - The Killing to amerykańska wersja Forbrydelsen, więc fabuła bardzo podobna, ale oba są genialne.
Po-ta-toes! Boil them, mash them, stick them in a stew. Lovely big golden chips with a nice piece of fried fish.
Piórko

Seriale, seriale!
Och, danke, zacznę od tego pierwszego 

Seriale, seriale!
Co do nówek Netflixa, bardzo przypadł mi do gustu serial ''Nawiedzony dom na wzgórzu''. Fajny klimat klasycznego horroru osadzonego w XX wieku, jeśli chodzi o fragmenty z retrospekcjami, ale całość też daje radę.
Jak skończę, to w planach mam ''Chilling adventures of Sabrina'', o którym wspominała Camenne w innym temacie.
Jak skończę, to w planach mam ''Chilling adventures of Sabrina'', o którym wspominała Camenne w innym temacie.

Seriale, seriale!
Karen pisze:Jak skończę, to w planach mam ''Chilling adventures of Sabrina'', o którym wspominała Camenne w innym temacie.
Mnie trochę Sabrina rozczarowała, spodziewałam się czegoś innego. O ile jest dość mrocznie i momentami graficznie (kanibalizm, mordy, rytuały), to wciąż jest mocno nastolatkowo, co niby siłą rzeczy wynika z wieku głównej bohaterki, ale jednak mnie na początku nieco zniechęciło. Z drugiej strony dobrze się ogląda i jest bardzo estetyczny.
Piórko